Elzemarie: “Een echte aanrader”Tijdens mijn tweede zwangerschap heb ik de Mensendieckcursus gevolgd. Dit is mij erg goed bevallen, letterlijk! De ademhalings- en perstechnieken oefen je veel en daardoor weet je ze nog tijdens de bevalling en kun je er ook echt wat mee. Simeronie denkt mee als je klachten aan je gestel hebt en zorgt voor goede oefeningen! Ook de nagym heb ik als plezierig ervaren: je lijf weer in beweging krijgen en de lieve babies zien, kortom: een echte aanrader!

Angelique: “Ik wist precies wat ik moest doen”Ik vond de cursus gezellig en leerzaam.Veel heb ik aan de adviezen gehad en de praktische tips kwamen goed van pas.Tijdens de bevalling wist ik precies wat ik moest doen. Nog bedankt hiervoor.

Marjolein: “Volgens mij heb je een cursus gevolgd” Via de verloskundigen praktijk in Houten ben ik terecht gekomen bij de cursus Mensendieck onder leiding van Simeronie. Ook mijn buurvrouw had met deze cursus goede ervaringen, dus mond op mond reclame werkt goed;-) Er is veel aanbod in verschillende cursussen, maar ik heb voor Mensendieck gekozen omdat ik alles rondom een goede houding etc. erg belangrijk vindt. Ik heb veel gehad aan de oefeningen en tijdens de bevalling in het ziekenhuis maakte ze ook de opmerking ‘volgens mij heb je een cursus gevolgd!’. Dus Simeronie, eer van je werk!;-). De sfeer tijdens de lessen is ook goed en gezellig en op een ontspannen manier ben je met elkaar bezig.